Aikido Tempu Yoga Brunssum

 

Hier zijn 10 voordelen om met Tempu yoga Brunssum te beginnen:

Verbeterde flexibiliteit
Yoga is een geweldige manier om je flexibiliteit te verbeteren. Door yoga oefeningen te doen, kun je je spieren rekken en versterken. Dit kan helpen om je bewegingsbereik te vergroten en je blessures te voorkomen.

Verminderde stress
Yoga is een ontspannende activiteit die je kan helpen om stress te verminderen. Door yoga te oefenen, kun je je geest en lichaam tot rust brengen. Dit kan helpen om je slaapkwaliteit te verbeteren en je energieniveau te verhogen.

Toegenomen kracht
Yoga kan je kracht verbeteren, zelfs als je geen sporter bent. Door yoga oefeningen te doen, kun je je spieren versterken en je lichaamshouding verbeteren.

Verbeterd evenwicht
Yoga kan je evenwicht verbeteren, waardoor je minder kans hebt op vallen. Door yoga oefeningen te doen, kun je je stabiliteit en coördinatie verbeteren.

Verhoogd zelfvertrouwen
Yoga kan je zelfvertrouwen verbeteren door je te helpen om je lichaam en geest beter te begrijpen. Door yoga te oefenen, kun je je meer bewust worden van je ademhaling, je bewegingen en je gedachten. Dit kan je helpen om je meer zelfverzekerd te voelen in je dagelijks leven.

Verminderde pijn
Yoga kan helpen om pijn te verminderen, zowel acute als chronische pijn. Door yoga oefeningen te doen, kun je je spieren ontspannen en je zenuwen kalmeren. Dit kan helpen om pijn te verlichten en je flexibiliteit te verbeteren.
T

oegenomen energie
Yoga kan je energieniveau verhogen door je stofwisseling te stimuleren en je lichaam te helpen om voedingsstoffen beter op te nemen. Door yoga te oefenen, kun je je meer alert en energiek voelen.

Verbeterde slaapkwaliteit
Yoga kan je slaapkwaliteit verbeteren door je te helpen om te ontspannen en stress te verminderen. Door yoga te oefenen voor het slapengaan, kun je je beter concentreren en beter in slaap vallen.

Verbeterde concentratie
Yoga kan je concentratie verbeteren door je te helpen om je geest te kalmeren en je aandacht erbij te houden. Door yoga te oefenen, kun je je beter concentreren op taken en je productiviteit verbeteren.

Toegenomen plezier
Yoga is een leuke en ontspannende activiteit die je kunt doen om jezelf te verbeteren. Door yoga te oefenen, kun je je lichaam en geest beter leren kennen en je meer plezier in het leven vinden.

De prijs van een abonnement op Tempu yoga Brunssum is 30 euro per maand voor 3 lessen in de week. Dit is een zeer betaalbare prijs voor de voordelen die yoga je kan bieden. Voor 65+ zijn de kosten 20 euro per maand

De lessen zijn makkelijk te volgen, ook voor nieuw yogi’s en yogini’s.

Op zaterdag wordt er les gegeven door Monique van 08u25 tot 09u30, en op de zondag door John van 08u25 tot 09u30. Op de woensdag, wisselen we iedere week. 


Heb je interesse meld je dan aan voor een gratis les.


Op zondag tijdens de Savasana kun je kiezen voor een klankschaal massage.

Kosten:

Introductie les Tempu Yoga is gratis
TEMPU Yoga €30,- per maand
TEMPU Yoga 18 jr. en 65+ €20,- per maand
TEMPU Yoga Losse les a 1 uur €10

Eenmalig Inschrijfgeld € 15

-Restitutie van de contributie wordt niet verleend, ook als er geen gebruik wordt gemaakt van de aangeboden lessen, door welke reden dan ook.